Vi er blevet nomineret til SDG Awards!

Sustainary står igen i år klar til at kåre de bedste, danske, bæredygtige teknologiløsninger, når de afholder SDG Tech Awards 2020 – og i år er Kids Island nomineret!

Vi er meget stolte over at være nomineret for vores arbejde med at give børn #handlekraft og #fremtidsoptimisme igennem verdensmålsiværksætteri.

På alle Kids Islands akademier og camps danner verdensmålene ramme om de problemer børnene udvikler innovative løsninger til. Det har blandt andet resulteret i spændende bæredygtige løsninger som en Co2 støvsuger, en cykelhjelm med indbygget GPS, en madspilds-scanner og en tandbørste hvor børsterne kan udskiftes, og derved holde hele livet.

Er vi så heldige at blive en af de endelige finalister, kommer vi i fint selskab med blandt andre Makeimpact, Femaleinvest Toogoodtogo, Solarsack, Wholi og Canopylab, som alle var blandt finalisterne og vinderene sidste år.

De endelige finalister bliver fundet i august, og vinderne bliver kåret d. 11. september til SDG Tech Award Show, som løber af stablen som en del af klimafolkemødet Holdbart.

Læs mere om SDG Tech Awards her: https://www.sustainary.org/sdg-tech-awards-denmark-2020/