JA, TAK!

KONTAKT MIG OM SPONSORPARTNERSKAB.

Vi har samarbejdet med

meyers
Cyklistforbundet_02_BLACK_RGB
UN
Billede1
tgtg1
zfhjyridbi10fu3pznhg
Billede6
Billede7
Game+Logo

Hvad siger vores samarbejds-partnere?

mettelykke
Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til arbejdspladser og velfærd. Iværksætteri er afgørende for fremtidig vækst og velfærd. Samtidig har vi et samfundsproblem omkring madspild, idet en tredjedel af al mad smides ud. Ved at involvere børnene tidligt bliver det mere naturligt for dem at være aktive i løsningen resten af deres liv.
Mette Lykke
CEO - Too Good To Go
Billede5
Hos LEGO Ventures arbejder vi målrettet på at skabe en fremtid baseret på læring, leg og kreativitet. Vi tror på, at leg er en fuldstændigt afgørende for børns udvikling. Så når Go Zebra arrangerer camps, hvor børn eksperimenterer og leger sig igennem iværksætter-disciplinen, bliver vi virkeligt begejstrede. En stor del af arbejdet i LEGO Ventures går ud på at forstå børn – så at få lov at kigge med, når de skaber forretninger er et stort privilegie. Vi vil meget gerne støtte op om det fornemme arbejde Go Zebra gør.
Anders Søndergaard
Venture Architect - Lego Ventures
Billede3
At flere danskere cykler er om noget, der bidrager til grøn omstilling. Det er oplagt, at en civilsamfundsorganisation som Cyklistforbundet er med til at give børn mod på at finde de grønne løsninger, der hjælper et sundt og bæredygtigt Danmark på vej.
Klaus Bondam
Direktør - Dansk Cyklistforbund
Billede9
Vi valgte at samarbejde med Go Zebra, da vi selv til hverdag arbejder med at give skoleelever mod og tro på, at de selv kan gøre en forskel for Verdensmålene. Go Zebras metode til at give unge mennesker både troen på egne evner men også redskaber til, hvordan man tager sin idé og gør den virkelighed stemmer derfor rigtig godt overens med og er en god forlængelse af det arbejde, vi selv laver med elever i grundskolen.
Anna Constance
Brand & Communication Lead - FN
Billede4
Go Zebra iværksætterakademi indeholder mange kvaliteter, og jeg er meget begejstret for initiativet. Det er den iværksætterånd, vi skal leve af her i Danmark, og jo tidligere vores børn starter med at tænke i de baner, desto bedre er det – ikke kun for børnene, men for hele vores samfund. Jeg kan varmt anbefale Go Zebra!
Niels Hörup
Borgmester - Solrød Kommune
0
Hos Meyers Deli er vi meget taknemmelige over at kunne få lov til at støtte op om Go Zebra sommercamp i Søndermarken. Vi brænder for at skabe grøn velsmag og klassiske livretter på Frederiksberg hver eneste dag, hvilket vi også sørger for skinner igennem i vores madpakker, der forhåbentligt kan hjælpe de små sommertænkere med at udfolde store, grønne idéer.
Marie Egede
Forretningschef - Meyers Deli

Go Zebra
Matrikel 1
Højbro Plads 10
1200 København K
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra