Go Zebra - Header Web - Akademi

KLIK PÅ BILLEDERNE HERUNDER - TILMELD DIG NU!

FRA PROBLEM TIL LØSNING

Hos Go Zebra er der fuld fart på, og vi træner en masse færdigheder gennem leg, fysisk aktivitet og håndgribelige øvelser. 

Børnene vil blandt andet:

  • Forstå det problem, de ønsker at løse
  • Få en masse gode idéer
  • Bygge idéerne i forskellige materialer og evt. i Makerspaces
  • Teste idéerne på målgrupper
  • Få forståelse for netværk og salg
  • Pitche idéen til et panel
  • Samarbejde og møde nye venner
 

Hvad lærer børn ?

Iværksætter- og innovationsmetoder

Omverdenforståelse

Kreativ problemløsning

Handlekraft & mod

Samarbejde

Børn løser ægte problemer

 

På alle Go Zebras akademier og camps arbejder vi med verdensmålene, og hvert akademi har et tema, som børnene finder løsninger inden for. 

Tidligere har det bl.a. være “hvordan får vi flere børn op på cyklen?” og “hvordan kan vi designe produkter, der hjælper ældre?” 

Hos Go Zebra er samarbejde og fællesskab i centrum. Børnene finder altid på løsninger sammen, og derfor kan vi ikke garantere at børn, som på forhånd har en god idé, kommer til at arbejde med lige netop den idé. I stedet lærer de metoden til at realisere den derhjemme. 

Hvad siger børnene?

Portræt Oscar-2
Det har været sjovt, og jeg har fået nye venner. Det var sjovest at bygge prototyper og at interviewe andre, så det kan godt være, at jeg vil prøve de ting igen.
Oscar, 11 år
Deltager 2021
Portræt - Anna Maria-2
Det sjoveste og bedste var at finde på idéer og at bygge dem. Og at interviewe andre. Jeg håber, at jeg kan gå til Go Zebra igen. Jeg tror faktisk allerede, at min mor har tilmeldt mig på næste akademi.
Anna Maria, 11 år
Deltager 2021
Portræt - Tristian-2
Der har været mange gode oplevelser. Og jeg har lært meget om vandspild. Jeg har fået nogle nye venner. Og det har været sjovt at være sammen med dem og at arbejde med dem.
Tristan, 12 år
Deltager 2021
Portræt - Helena Maria-2
Det har været meget sjovt. Og det var virkelig sjovt at lave prototyper og pitches og alle de ting. Det sjoveste var at lave prototyper, fordi jeg elsker at bygge.
Helena Maria, 11 år
Deltager 2021
Portræt Kartik-2
Det var sjovt og hyggeligt at arbejde sammen. Jeg har fået nye venner og lært at lave prototyper.
Kartik, 10 år
Deltager 2021

Mød nogle af vores
fantastiske instruktører!

MORTEN

Det har været en fornøjelse at være instruktør på Go Zebra for 25 seje børn. Det er virkelig fedt at kunne give værktøjer og metoder om iværksætteri videre til en kommende generation, og derigennem tænder vi forhåbentligt en lille iværksættergnist i børnene. 

CAMILLA

Jeg er instruktør, fordi jeg synes, det giver sindssyg god mening at starte når man er helt ung med at lære, hvordan man får idéer og fører dem ud i livet. Jeg har haft nogle helt fantastisk sjove dage som instruktør og har mødt nogle søde og intelligente børn. 

LÆRKE

Jeg synes det er spændende at arbejde med design thinking med børn, fordi de kan gå længere i deres fantasi. Det er en design sprint bare for børn, og det har overrasket mig hvor godt det fungerer!

Go Zebra
Villa Kultur
Krausesvej 3
København Ø, 2100
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra