Go Zebra - Header Web - Akademi

Vinterhold 2022

Er der ikke et hold der passer?
Skriv dig op herunder og få besked, så snart vi får nye hold og aktiviteter i kalenderen:

fra idé til udvikling

Hos Go Zebra er der fuld fart på, og vi når at træne en masse færdigheder gennem leg, fysisk aktivitet og håndgribelige øvelser. 

Børnene vil blandt andet:

  • Forstå det problem, de ønsker at løse
  • Få en masse gode idéer
  • Bygge idéerne i forskellige materialer og evt. i Makerspaces
  • Teste idéerne på målgrupper
  • Få forståelse for netværk og salg
  • Pitche idéen til et panel
  • Samarbejde og møde nye venner
 

Hvad lærer børn ?

Iværksætter- og innovationsmetoder

At handle på verdensmålene

Kreativ problemløsning

Handlekraft & mod

Samarbejde

Hvordan arbejder vi med iværksætteri?

 

På alle Go Zebras akademier og camps arbejder vi med verdensmålene, og hvert akademi har et tema, som børnene finder løsninger inden for. 

Tidligere har det bl.a. være “hvordan får vi flere børn op på cyklen?” og “hvordan kan vi designe produkter, der hjælper ældre?” 

Hos Go Zebra er samarbejde og fællesskab i centrum. Børnene finder altid på løsninger sammen, og derfor kan vi ikke garantere at børn, som på forhånd har en god idé, kommer til at arbejde med lige netop den idé. I stedet lærer de metoden til at realisere den derhjemme. 

Hvad siger børnene?

Billede20
Jeg har lært super meget om iværksætteri og sammenhold. Og så har jeg brugt mit hoved rigtig meget til at komme op med nye idéer. Jeg vil rigtig gerne prøve det igen - og det var fedt at lære nogle nye mennesker at kende. Det var virkelig sjovt!
Andrea, 10 år
Deltager
Billede21
Det har klart været en oplevelse og spændende at prøve noget nyt. Jeg har fået nogle gode idéer, som jeg helt sikkert vil prøve at bygge videre på med al den viden jeg har fået med herfra. Det er vildt, at man kan være sin egen lille iværksætter. Det er en oplevelse man skal prøve – det er virkelig fedt!
Hugo, 12 år
Deltager
Ikke-navngivet
Det bedste ved dagen har været at præsentere opfindelserne. Der kom mange sjove ting frem. Det var lidt ligesom skole, men bare next level. Og sjovere.
Alexander, 10 år
Deltager
Elias
Det hele har været sjovt! Især når vi var ude og undersøge ting og interviewe personer. Det var også sjovt at være sammen med nye mennesker. Vi har også fejlet et par gange mig og min gruppe, og det lærer man jo også af
Elias, 12 år
Deltager

Mød nogle af vores
fantastiske instruktører!

MORTEN

Det har været en fornøjelse at være instruktør på Go Zebra for 25 seje børn. Det er virkelig fedt at kunne give værktøjer og metoder om iværksætteri videre til en kommende generation, og derigennem tænder vi forhåbentligt en lille iværksættergnist i børnene. 

CAMILLA

Jeg er instruktør, fordi jeg synes, det giver sindssyg god mening at starte når man er helt ung med at lære, hvordan man får idéer og fører dem ud i livet. Jeg har haft nogle helt fantastisk sjove dage som instruktør og har mødt nogle søde og intelligente børn. 

LÆRKE

Jeg synes det er spændende at arbejde med design thinking med børn, fordi de kan gå længere i deres fantasi. Det er en design sprint bare for børn, og det har overrasket mig hvor godt det fungerer!

GO ZEBRA OG COVID-19

Du kan trygt tilmelde dit barn Go Zebras akademier. Vi sørger altid for at følge myndighedernes anbefalinger. I tilfælde af at vi må aflyse et akademi bliver du tilbudt at få dit barn flyttet til et andet akademi.

Go Zebra
Matrikel 1
Højbro Plads 10
1200 København K
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra