Stor bevilling fra Villumfonden skal skabe endnu flere børneiværksættere

Det bliver poppet champagnepropper og sunget højskolesange i disse dage på Kids Island kontoret. Og vi er slet ikke til at skyde igennem!

For seks måneder siden sendte vi nemlig en ansøgning til Villumfonden og for par dage siden måtte vi knibe og selv i armen: vi har nemlig fået en stor bevilling, der gør det muligt for os at træne over 600 nye iværksætterspirer i løbet af de næste 2 år. Og ikke alene det. Vi vil også sikre, at børn kan fortsætte iværksætterlegen derhjemme, fordi det er sådan, at talent udvikles både på fodboldbanen såvel inden for iværksætteri: over tid, gennem masser af øvelse og i samspil med venner og familie.

Pilot-iværksætterakademierne etableres i første omgang i Solrød og Lyngby Kommune, men håbet er, at udbrede konceptet og give alle børn i Danmark mulighed for at gå til iværksætteri i fritiden, som alternativ til fx fodhold eller svømning.

Næste hold, som allerede er fuldt bookede og med ventelister, starter op på mandag den 23. september i Solrød og tirsdag den 24. september i Lyngby.

Hvis du vil følge med på vores rejse, eller overvejer om tilbuddet er noget for dit barn, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her og få besked, når vi åbner op for næste hold!