VORES FORLØB - 
FÆLLES OM FREMTIDEN

FREMTIDENS GRØNNE LØSNINGER

EN VANDREJSE 
TIL NIGERIA

HVORDAN FUNGERER GO ZEBRA I SKOLETIDEN?

Go Zebra sætter innovation og iværksætteri i børnehøjde og faciliterer en kreativ designproces, der klæder eleverne på til at overveje fremtidens udfordringer og udvikle grønne løsninger. 

Alle forløb tager udgangspunkt i et “grønt” tema, som danner rammen om de problematikker som eleverne skal finde løsninger på. Eleverne skal forstå problemet, idégenerere og designe løsninger og til slut bygge dem i genbrugsmaterialer og præsentere for hinanden. 

HVAD SIGER BØRNENE OM GO ZEBRA?

Portræt Oscar-2

Oscar, 11 år

Det har været sjovt! Det var sjovest at bygge prototyper og at interviewe andre, så de ting vil jeg gerne prøve igen.

Portræt Kartik-2

Kartik, 10 år

Der har været mange gode oplevelser og jeg har lært meget om vandspild, jeg ikke vidste i forvejen. Og det har været sjovt at være sammen om at finde på idéer.

Portræt - Anna Maria-2

Anna Maria, 11 år

Det sjoveste og bedste var at finde på idéer og at bygge dem. Jeg håber, at jeg kan prøve Go Zebra igen!

Ofte stillede spørgsmål

Nogle af vores forløb er finansieret af puljer eller fonde, og derfor kan vi tilbyde dem gratis. Dette kan du se ved at klikke på vores forløb øverst på denne side. 

Har vi ingen gratis forløb, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan ofte være behjælpelige med at skaffe finansiering, til at I kan få forløbet alligevel. 

 

Nej. Hos Go Zebra starter alle med at blive introduceret til problemstillingen, som vi har udarbejdet i forvejen. I skal “bare” være koncentrerede og klar på at tænke ud af boksen!

Det gør vores seje instruktører, samt os bag Go Zebra. Alle instruktører brænder for opfinderi og nogle af dem har endda selv startet deres egen virksomhed og beskæftiget sig med kreative problemløsninger og designprocesser. 

Vi hjælper ofte skoler med at udvikle forløb inden for særlige temaer. Kontakt os for at høre nærmere. Hvis I kontakter os i god tid, kan vi ofte hjælpe med at søge finansiering til det. 

Go Zebra
Villa Kultur
Krausesvej 3
2100 København Ø
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra