Her kommer vi med vores bud på 2 gode podcasts (+ en bonusanbefaling) som er værd at lytte til, hvis man selv drømmer om at blive børneiværksætter.

Konfettifabrikken har udgivet 4 episoder i podcasten De Rigtige Helte, som alle handler om handlekraftige børn, der på hver deres måde har været med til at ændre verden. Her kan man fx lytte til en fortælling om Greta Thunberg og skolestrejken eller Louis Braille som opfandt punktskriftet. Her kan selv de mindste børn fra 4 år lytte med. Lyt til podcasten her.

I Radionauternes særafsnit Unge Forskere er de på besøg på messen Unge Forskere, hvor en række børn præsentere deres opfindelser. Her har de blandet andet fundet en løsning på hvordan man kan omdanne tang til tøj og lave papir af andre materialer end træ. Lyt til episoden her.

Bonusanbefaling: Har I lyttet til Corona For Børn? Det er to seje børneiværksættere; Ezra på 12 år og lillebror Leo på 9 år som under corona nedlukningen flere gange ugentligt sendte coronanyheder for børn. De stod selv for at optage og producere podcasten og interviewede danske børn i hele verden. Lyt med her eller læs vores artikel om de to børn her.