Et fællesskab af ildsjæle med en mission​

Teamet

8 års erfaring med iværksætteri og accelerationsprogrammer. Har været med til at opbygge og udvikle Accelerace - Nordens førende accelerationsprogram for tech og life science startups. Har derudover fortid inden for rekruttering, branding og management consulting i Deloitte.

Kids Island_portrætter_19803_SH

Nana Christiansen

nana.christiansen@gozebra.dk

Har undervist 11 år på Tranegårdskolen og underviser på Bernadotteskolen. Stor interesse og erfaring med social iværksætteri i Reach For Change, en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre forhold for børn og unge.

Kids Island_portrætter_19953_SH

Lea Matthaei Jensen

lea.matthaei@gozebra.dk

Tidligere innovationsfacilitator hos NNE. Tilknyttet Stanford’s design skole som coach på executive bootcamps i design thinking. Har de seneste 5 år undervist, coachet og faciliteret grupper og individer i design thinking og andre kreative problemløsningsprocesser. 

Billede4

Anne Reinholdt Hansen

anne.hansen@gozebra.dk

Iværksætter i familievirksomheden CREATING A og med et brændende hjerte for kreative designprocesser med bæredygtighed. Har baggrund som underviser på Tranegårdsskolen og en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi med specialisering i kreative læreprocesser.

Kids Island_portrætter_20218_SH

Nanna Del Pin Hamilton

nanna.hamilton@gozebra.dk

Læringskonsulent og programleder med flere års erfaring fra Experimentarium inden for blandt andet forandringsprocesser og ledelse. Forfatter til bogen "Det Gode Skoleliv" - om engagementets didaktik.

Kids Island_portrætter_20344_SH

Morten Kisendal Fabricius

morten.fabricius@gozebra.dk

Uddannet i innovation og entreprenørskab med erfaring som næstformand i DANSIC og Fonden for Entreprenørskab. Tidligere instruktør i Kids Island.

Mille2

Mille Marta Andersen

mille.andersen@gozebra.dk

Kommunikations- og økonomistuderende ved CBS på 2. år, med 4 års erfaring med arbejde i folkeskolens SFO’er. Har ved siden af haft gang i et mindre bartending-startup og et møbelsnedker-projekt.

Design uden navn (10)

Sander Gejl Boesen

sander.gejl@gozebra.dk

Hvad er Go zebra?

Go Zebra er en non-profit forening og et fællesskab af passionerede innovations- og iværksætterentusiaster, undervisere, designere, kreative ildsjæle og forretningsudviklere med en god portion iværksætter-DNA i blodet.

Med på sidelinjen har vi et hold af seje eksperter, forskere og serieiværksættere, der støtter op om vores agenda om at skabe en #børneiværksætterbevægelse af idérige, handlekraftige børn med mod og selvtillid til at skabe deres egen fremtid og måske endda en bedre verden.

“Fælles for os alle er, at vi brænder for at forme en generation af skabere, som kan udvikle idéer til gavn for andre – og gøre dem til virkelighed”

Ambassadører & Advisors

FB

Flemming Besenbacher

Professor & Bestyrelsesformand, Carlsberg Fonden
Billede3

Mikkel Bülow-Lehnsby

Chairman & Co-Founder af NREP
Billede3

Morten Højberg

Bestyrelsesmedlem & Investor
Louise

Louise Herping Ellegaard

CEO - Myinnerme & Investor
Billede3

Le Gammeltoft

CEO & Stifter - Heartbeats
Steffen rund

Steffen Thybo Drostgaard

CEO & Stifter - Raido
Billede1

Nikolaj Juhl Hansen

Advokat & Partner - DreistStorgaard
Martinb

Martin Bjergegaard

CEO, Able - Stifter Rainmaking
Billede1

Kasper Hulthin

Serieiværksætter & bestyrelsesformand
louise_2

Louise Kofod Thomsen

CEO & Stifter - LT Cambio

Go Zebra
Villa Kultur
Krausesvej 3
2100 København Ø
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra