Hey du,

Fedt at du kiggede forbi! 

Er du klar til at få gode idéer, der kan hjælpe en masse mennesker og gøre en forskel? Så er iværksætteri måske noget for dig! Iværksætteri er et fancy ord, som i virkeligheden bare betyder at starte noget. Det gør man, når man spotter et problem og finder en løsning, som folk kan få gavn af.

Forestil dig at du er ude at cykle. Du har lidt travlt. Foran dig kører to venner og snakker. De cykler meeeeeget langsomt og de fylder hele cykelstien, så du ikke kan overhale. Hvad gør du?
Du ringer selvfølgelig med ringeklokken.
Men din ringeklokke findes kun fordi en person før dig har haft
samme problem, fået en god idé til at løse det, og sørget for at du nu kan købe den i butikken.
 
Det er iværksætteri! Og du kan også sagtens løse de problemer, som du og andre oplever i hverdagen.
Go Zebra - Iværksætter - design - børn - Krabbe Croissant

Se hvad andre iværksættere hos
Go Zebra har fundet på

Hos Go Zebra kan du lære at blive iværksætter

Go Zebra træner børn og unge i at blive dygtige iværksættere.
 
Hos Go Zebra kommer du til at løse problemer inden for et tema. Det kan fx være madspild, rent vand eller produkter til ældre mennesker. Du bliver en del af en gruppe, hvor I sammen skal finde den bedste løsning.
Idéer bliver nemlig bedre, når man er flere om at finde på dem.
 
Undervejs vil du møde rigtige iværksættere, lære at få idéer, bygge i forskellige materialer, og til sidst præsentere idéen for nogle eksperter. Det kræver mod og hårdt arbejde, men alle kan lære det.
Maksym_ikoner_2

Maksym, 12 år

Akademi 2020

Iværksætterforløbet har været godt. Jeg har lært at man kan bruge tegninger til at vise andre, hvordan man tænker. Det træner din hjerne, at udvikle og tænke på idéer, og det hjælper dig med at få nye venner.

Catharina.png_2_m

Catharina, 12 år

Akademi 2019

Jeg har lært at få mange idéer – også nogle skøre idéer. Og så har jeg lært at blive miniiværksætter.

rebecca_ikoner_m

Rebecca, 12 år

sommercamp 2020

Det har været rigtig sjovt at bygge prototyper og finde på nye opfindelser. Det er super hyggeligt, og man lærer mange nye mennesker at kende.

Tjek vores sommercamp ud her

Go Zebra - Iværksætter - Børn - Hvilken type opfinder er du? HeaderDesign
Go Zebra - Iværksætter - design - børn - Ugle Hat Koons Klode lille

Ofte stillede spørgsmål

Nej slet ikke. Du skal bare være nysgerrig, og synes at det er sjovt at samarbejde med andre børn. 

Nej. Alle hos Go Zebra starter sammen med at blive introduceret til en mission, dvs. det problem, der skal løses. Det kan fx være “Hvordan får vi flere børn til at cykle?” eller “Hvordan opfinder vi nye produkter, som kan hjælpe ældre?”. 

Ja, vi vil altid gerne hjælpe med gode råd og sparring. Men du skal være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er din egen idé, du kommer til at arbejde med hos Go Zebra. Her arbejder vi nemlig altid i grupper og udvikler idéerne inden for et bestemt tema. 

Det gør vores seje frivillige instruktører. Alle instruktører brænder for opfinderi og nogle af dem har selv startet deres egen virksomhed. 

Niks. Hos Go Zebra kommer du til at bygge i genbrugsmaterialer. På enkelte camps og akademier, er vi også i makerspace og bruger bl.a. 3D printere. 

Men kodning, det lader vi vores venner i Coding Pirates om. 

Helst ikke 😉 Go Zebra er en “forældre-fri” ø, hvor alle børn kan drømme stort, eksperimentere og lege uden at skulle forholde sig til alt for mange voksne. Til gengæld får dine forældre mulighed for at deltage på den afsluttende camp, hvor I præsenterer jeres idéer. 

Go Zebra
Matrikel 1
Højbro Plads 10
1200 København K
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra