Go Zebra - Bliv virksomhed - Sort bund - iværksætteri - design - børn

Gør en forskel sammen med os!​

Synes du ligesom os at iværksætteri, verdensmål og bæredygtighed er en vigtig samfundsagenda?

Så bliv virksomhedspartner og vær med på rejsen mod at klæde den næste generation af idérige forandringsskabere på.

Lad os tage en kaffensnak, så vi kan vende, hvordan vi bedst kan gøre en forskel sammen – både for børnene og for din virksomhed.

JA, TAK!

Inspirer mig til hvordan vi evt. kan samarbejde!

To typer partnerskaber

Sponsor partnerskab med mulighed for at støtte et eller flere børneiværksætterhold, lokalt eller landsdækkende.

Strategisk partnerskab hvis du vil "walk the talk" og styrke en strategisk agenda indenfor fx bæredygtig dannelse, innovation, impact eller HR.

Vi har samarbejdet med

meyers
Cyklistforbundet_02_BLACK_RGB
UN
Billede1
tgtg1
zfhjyridbi10fu3pznhg

Hvad siger vores samarbejds-partnere??

mettelykke
Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til arbejdspladser og velfærd. Iværksætteri er afgørende for fremtidig vækst og velfærd. Samtidig har vi et samfundsproblem omkring madspild, idet en tredjedel af al mad smides ud. Ved at involvere børnene tidligt bliver det mere naturligt for dem at være aktive i løsningen resten af deres liv.
Mette Lykke
CEO - Too Good To Go
0
Hos Meyers Deli er vi meget taknemmelige over at kunne få lov til at støtte op om Kids Island sommercamp i Søndermarken. Vi brænder for at skabe grøn velsmag og klassiske livretter på Frederiksberg hver eneste dag, hvilket vi også sørger for skinner igennem i vores madpakker, der forhåbentligt kan hjælpe de små sommertænkere med at udfolde store, grønne idéer.
Marie Egede
Forretningschef - Meyers Deli
Billede3
At flere danskere cykler er om noget, der bidrager til grøn omstilling. Det er oplagt, at en civilsamfundsorganisation som Cyklistforbundet er med til at give børn mod på at finde de grønne løsninger, der hjælper et sundt og bæredygtigt Danmark på vej.
Klaus Bondam
Direktør - Dansk Cyklistforbund
Billede9
Vi valgte at samarbejde med Go Zebra, da vi selv til hverdag arbejder med at give skoleelever mod og tro på, at de selv kan gøre en forskel for Verdensmålene. Go Zebras metode til at give unge mennesker både troen på egne evner men også redskaber til, hvordan man tager sin idé og gør den virkelighed stemmer derfor rigtig godt overens med og er en god forlængelse af det arbejde, vi selv laver med elever i grundskolen.
Anna Constance
FN
Simon Aggesen
Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til velfærd. Jeg er derfor glad for, at vi nu får et iværksætter-akademi på Frederiksberg, hvor børn gennem leg og mødet med den virkelige verden får mulighed for at udtrykke deres ideer.
Simon Aggesen
Borgmester - Frederiksberg Kommune

Go Zebra
Matrikel 1
Højbro Plads 10
1200 København K
E-mail: hej@gozebra.dk

©2020 Go Zebra – ™ og ® angiver, at der er

tale om varemærker tilhørende Go Zebra